Aangepaste vorm Rullens Futsal Cup

9 november, 2021

Vanwege de nieuw aangescherpte maatregelen bij met name de binnensporten, heeft de organisatie ervoor gekozen om het toernooi in aangepaste vorm te organiseren.

Dit houdt in dat we per categorie nu maximaal zes teams in plaats van de gebruikelijke acht teams zullen toelaten. Daarnaast zal de prijsuitreiking niet zoals voorgaande jaren in de kantine plaatsvinden, maar in de zaal en zal er een wisseltijd tussen de categorieën worden ingelast.
Momenteel zijn er geen verdere restricties voor spelers onder de 18 jaar. Volwassenen kunnen echter alleen op vertoon van een CTB (corona toegangs bewijs) de sporthal betreden.

We begrijpen dat deze maatregelen erg vervelend zijn, maar hopen met deze kleine aanpassingen toch een mooi toernooi te kunnen organiseren.
Momenteel hebben zich al meer dan 80 teams aangemeld voor de aankomende editie. Wees er dus snel bij en verzeker je van een plaats.

Meer berichten

Inschrijving editie ’23-24 vanaf 1 september geopend

Inschrijving editie ’23-24 vanaf 1 september geopend

Zet 1 september 2023 maar alvast in je agenda! De Rullens Futsal Cup, in samenwerking met TIC Toernooien keert terug op 30 december 2023 en van 2 t/m 7 januari 2024! Inschrijven voor het leukste zaalvoetbalvoetbaltoernooi van Nederland is vanaf 1 september mogelijk...

Succesvolle editie Rullens Futsal Cup 2023

Succesvolle editie Rullens Futsal Cup 2023

Het mag dan winterstop zijn, maar de echte voetballiefhebbers zitten niet stil. De noppen zijn voor even ingeruild voor rubberen zolen, de kousen zijn wat verder afgezakt, maar het fanatisme is nog altijd even groot. Het is een week lang zaalvoetbalspektakel in Wouw...

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...