Aangepaste vorm Rullens Futsal Cup

9 november, 2021

Vanwege de nieuw aangescherpte maatregelen bij met name de binnensporten, heeft de organisatie ervoor gekozen om het toernooi in aangepaste vorm te organiseren.

Dit houdt in dat we per categorie nu maximaal zes teams in plaats van de gebruikelijke acht teams zullen toelaten. Daarnaast zal de prijsuitreiking niet zoals voorgaande jaren in de kantine plaatsvinden, maar in de zaal en zal er een wisseltijd tussen de categorieën worden ingelast.
Momenteel zijn er geen verdere restricties voor spelers onder de 18 jaar. Volwassenen kunnen echter alleen op vertoon van een CTB (corona toegangs bewijs) de sporthal betreden.

We begrijpen dat deze maatregelen erg vervelend zijn, maar hopen met deze kleine aanpassingen toch een mooi toernooi te kunnen organiseren.
Momenteel hebben zich al meer dan 80 teams aangemeld voor de aankomende editie. Wees er dus snel bij en verzeker je van een plaats.

Meer berichten

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022. Per categorie...