De Rullens Futsal Cup wordt al vanaf 2013 georganiseerd in Sporthal de Omganck in Wouw. In de afgelopen jaren is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste indoor toernooien van Nederland.

Met meer dan 100 teams vanuit 50 verschillende verenigingen uit Nederland en België bezoeken honderden kinderen en toeschouwers de sporthal in Wouw.

Komende editie verwelkomen we ook grote profclubs als AZ, KRC Genk & PSV. U kunt zich als sponsor verbinden aan dit toernooi en daarmee bijdragen aan het speelplezier van al deze honderden kinderen!

Check via het kopje sponsoren voor de mogelijkheden en neem contact op via het contactformulier of via info@rullensfutsalcup.nl als u sponsoring op maat wilt!

* Als sponsor van het toernooi heeft u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het sponsorentoernooi.

 

Meer berichten

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022. Per categorie...