De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022.

Per categorie zijn we op zoek naar minimaal 6 teams (halve competitie) of 8 teams (poulefase + kruisfinales). Alleen de categorieën BVO O14 en JO11, 12 en 13 vanaf Hoofdklasse zijn voor nu vol. Voor alle overige categorieën zijn we nog op zoek naar één of meerdere teams. 

Lijkt jou het leuk om met jouw team in de winterstop deel te nemen aan een mooie activiteit? Check dan de website om te zien of er in jouw poule nog een plaatsje beschikbaar is en meld je aan!

 

Meer berichten

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...

Sponsor worden bij één van de grootste toernooien van Nederland?

Sponsor worden bij één van de grootste toernooien van Nederland?

De Rullens Futsal Cup wordt al vanaf 2013 georganiseerd in Sporthal de Omganck in Wouw. In de afgelopen jaren is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste indoor toernooien van Nederland. Met meer dan 100 teams vanuit 50 verschillende verenigingen uit Nederland...