Rullens Futsal Cup alsnog geannuleerd

18 december, 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen zaterdag 18 december zijn wij genoodzaakt om de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup alsnog te annuleren.
In deze persconferentie is besloten dat t/m vrijdag 14 januari alle binnensportlocaties gesloten zijn. Door deze nieuwe maatregelen is het niet mogelijk het toernooi te laten doorgaan.

De organisatie betreurt dat het toernooi voor het tweede jaar op rij geen doorgang kan vinden, maar bekijkt of dit in het voorjaar alsnog valt te organiseren.
Hierover zullen de 84 teams die zich momenteel hadden aangemeld tijdig worden geïnformeerd.  

Ook willen wij al onze trouwe sponsoren weer hartelijk danken voor hun steun en hopen we ook de volgende edities weer op hun vertrouwen.

Vanuit de organisatie wensen wij iedereen ondanks alles hele fijne feestdagen en hopelijk een beter 2022 toe.

 

 

 

 

Meer berichten

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022. Per categorie...