Rullens Bike Totaal nieuwe hoofdsponsor!

25 september, 2021

Rullens Bike Totaal is de nieuwe hoofdsponsor van de Futsal Cup. Met eigenaar Niels Rullens is een overeenstemming bereikt voor de duur van vijf jaar. Daarmee neemt Rullens Bike Totaal na vier edities het stokje over van Voetbalshop.nl. De Voetbalspecialist met vestigingen in Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom blijft echter wel aan de Futsal Cup verbonden als partner.

Rullens Bike Totaal is een moderne fietsenwinkel waar bijna alles te vinden is op het gebied van racefietsen, mountainbikes en sportfietsen. Met enkel echte fietsfanaten in dienst vind je hier naast de nieuwste fietsen en accessoires ook een echte wielerbeleving. Daarnaast hebben ze ook een zeer ruime afdeling elektrische fietsen, stadsfietsen en sporthybrides en hebben we ook op dit gebied de meest recente modellen, accessoires en know-how in huis.

Voorzitter Michael Thijs is erg blij met de nieuwe samenwerking:” Wij zijn erg blij dat Rullens Bike Totaal zich voor de langere termijn aan ons heeft verbonden. Het toernooi is de laatste paar jaren flink gegroeid en mede dankzij deze samenwerking kunnen wij als organisatie mee in deze groei”.

Eigenaar Niels Rullens is zelf ook een fervent liefhebber van het zaalvoetbal-spelletje. “Het is één van de mooiste en grootste sportevenementen in de regio. Deze en vele andere lokale initiatieven draag ik een warm hart toe. Hopelijk kan dit gaan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Rullens Futsal Cup”.

Meer berichten

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022. Per categorie...