We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit.

Het toernooi zal maandag 2 januari worden afgetrapt met de jongste O7 mini pupillen en eindigen op zondag 8 januari met het BVO toernooi. Het progamma van deze en alle andere categorieën is nu hier te bekijken.

Verschillende categorieën
Het meerendeel van klassen is onderverdeeld in twee verschillende niveaus. Hierdoor krijg je meer spannendere en gelijkwaardige wedstrijden. In de poules van 6 teams wordt een halve competitie gespeeld. In de poules van 8 teams zullen na de poulewedstrijden, kruisfinales gespeeld worden. Ieder teams speelt hierdoor minimaal vijf wedstrijden. 

BVO toernooi
Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een prachtig deelnemersveld samen te stellen bij de profs. Op de slotdag komen o.a. topclubs als PSV, AZ en KRC Genk naar Sporthal de Omganck om het tegen elkaar op te nemen.
Bij de O12 hebben we deze editie daarnaast een extra element ingebouwd. De kampioen van één dag eerder bij de amateurs, kwalificeert zich automatisch voor het BVO toernooi.

We kijken er naar uit en hebben enorm zin in het toernooi! Allemaal alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst en tot in januari!

 

 

 

Meer berichten

Rullens Futsal Cup bijna van start

Rullens Futsal Cup bijna van start

Over minder dan een maandje is eindelijk weer zo ver! De editie van 2023-2024 van de Rullens Futsal Cup gaat van start! De organisatie is al enorm blij en trots op haar deelnemersveld met 125 teams, maar zoekt nog steeds een aantal teams. Een aantal categorieën zitten...

Inschrijving editie ’23-24 vanaf 1 september geopend

Inschrijving editie ’23-24 vanaf 1 september geopend

Zet 1 september 2023 maar alvast in je agenda! De Rullens Futsal Cup, in samenwerking met TIC Toernooien keert terug op 30 december 2023 en van 2 t/m 7 januari 2024! Inschrijven voor het leukste zaalvoetbalvoetbaltoernooi van Nederland is vanaf 1 september mogelijk...

Succesvolle editie Rullens Futsal Cup 2023

Succesvolle editie Rullens Futsal Cup 2023

Het mag dan winterstop zijn, maar de echte voetballiefhebbers zitten niet stil. De noppen zijn voor even ingeruild voor rubberen zolen, de kousen zijn wat verder afgezakt, maar het fanatisme is nog altijd even groot. Het is een week lang zaalvoetbalspektakel in Wouw...