We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit.

Het toernooi zal maandag 2 januari worden afgetrapt met de jongste O7 mini pupillen en eindigen op zondag 8 januari met het BVO toernooi. Het progamma van deze en alle andere categorieën is nu hier te bekijken.

Verschillende categorieën
Het meerendeel van klassen is onderverdeeld in twee verschillende niveaus. Hierdoor krijg je meer spannendere en gelijkwaardige wedstrijden. In de poules van 6 teams wordt een halve competitie gespeeld. In de poules van 8 teams zullen na de poulewedstrijden, kruisfinales gespeeld worden. Ieder teams speelt hierdoor minimaal vijf wedstrijden. 

BVO toernooi
Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een prachtig deelnemersveld samen te stellen bij de profs. Op de slotdag komen o.a. topclubs als PSV, AZ en KRC Genk naar Sporthal de Omganck om het tegen elkaar op te nemen.
Bij de O12 hebben we deze editie daarnaast een extra element ingebouwd. De kampioen van één dag eerder bij de amateurs, kwalificeert zich automatisch voor het BVO toernooi.

We kijken er naar uit en hebben enorm zin in het toernooi! Allemaal alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst en tot in januari!

 

 

 

Meer berichten

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022. Per categorie...

Sponsor worden bij één van de grootste toernooien van Nederland?

Sponsor worden bij één van de grootste toernooien van Nederland?

De Rullens Futsal Cup wordt al vanaf 2013 georganiseerd in Sporthal de Omganck in Wouw. In de afgelopen jaren is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste indoor toernooien van Nederland. Met meer dan 100 teams vanuit 50 verschillende verenigingen uit Nederland...