Geen Voetbalshop Futsal Cup door corona-maatregelen

22 maart, 2021

Vanwege de huidige coronasituatie heeft de organisatie besloten dit jaar de achtste editie van de Voetbalshop Futsal Cup niet te organiseren.

Het jeugdzaalvoetbal toernooi staat bekend als een sportief en gezellig zaalvoetbalevenement waar veel ouders en kinderen bij betrokken zijn. Normaal gezien gaat de inschrijving en de voorbereiding in deze periode van start.

Maar de veiligheid en gezondheid van spelers, organisatie en publiek staat voorop. Binnen de geldende protocollen voor het coronavirus en voetbal kunnen wij de veiligheid onvoldoende waarborgen. De organisatie vindt het dus niet verantwoord om dit evenement te organiseren.

We zijn aan het bekijken om het toernooi in het voorjaar in een andere vorm alsnog te kunnen organiseren.`

Meer berichten

Programma editie 2023 bekend!

Programma editie 2023 bekend!

We zijn enorm trots dat zich voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup weer 140 teams hebben aangemeld. Na twee corona-seizoenen, waardoor het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kon vinden, is het deelnemersveld deze editie uitgebreider dan ooit. Het...

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

Sluitingsdatum inschrijvingen 18 december 2022

De aanmeldingen voor de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup stromen binnen. Inmiddels hebben we na twee jaar afwezigheid al weer meer dan 100 aanmeldingen mogen ontvangen uit Nederland en België. De inschrijving sluit zondag 18 december 2022. Per categorie...