Aangepaste vorm Rullens Futsal Cup (update)

7 december, 2021

Ondanks dat het bericht al klaar stond dat de Rullens Futsal Cup 2022 geen doorgang zou vinden heeft de organisatie toch besloten om de aankomende editie van de Rullens Futsal Cup in aangepaste vorm doorgang te laten vinden!
De organisatie organiseert het toernooi voor het spelplezier van alle deelnemende kinderen en het is van mening is dit ten alle tijden door moeten kunnen laten gaan, dit alles binnen de geldende corona maatregelen.
Helaas zijn we hierdoor wel genoodzaakt om bepaalde categorieën te cancelen, samen te voegen of te verplaatsen naar een andere datum/tijd.

Aangepaste editie
Het toernooi zal plaatsvinden op de oorspronkelijke datum van 3 t/m 9 januari 2022.
Waar de planning was om dit jaar in maar liefst 26 verschillende categorieën te spelen hebben we er dit jaar voor gekozen om dit terug te brengen naar 14 met een maximum van 6 teams per categorie.
Er zal effectief gespeeld gaan worden van 08:30 uur – 12:00 uur en van 13:00 uur – 16:30 uur.

  • In de middag pauze zullen alle kleedkamers, toiletten en veel gebruikte ruimtes gereinigd worden door een schoonmaakbedrijf.
  • Elk team heeft een eigen kleedkamer.
  • Ook zullen er op de tribune zes verschillende vakken worden ingericht waar ieder team (mochten zij niet spelen) kunnen plaatsnemen.

Toeschouwers
Volgens de nu geldende maatregelen is het voor publiek momenteel niet toegestaan om het toernooi te bezoeken als toeschouwer op de tribune. Wel is het mogelijk om op vertoon van het CTB plaats te nemen in de horeca met zicht op de zaal.Vanwege de beperkte zitplaatsen in het horecagedeelte kunnen wij per team maar 10 ouders/begeleiders buiten de al bestaande trainersstaf ontvangen.

Af- en aanmelden
Mocht jouw team toch niet willen/kunnen deelnemen dan zouden wij dit graag voor maandag 13 december 2021 willen horen.
Aanmelden kan via de website.
Wij hopen dat we ondanks deze aangepaste vorm een sportief en leuk toernooi kunnen gaan organiseren.

Meer berichten

Rullens Futsal Cup bijna van start

Rullens Futsal Cup bijna van start

Over minder dan een maandje is eindelijk weer zo ver! De editie van 2023-2024 van de Rullens Futsal Cup gaat van start! De organisatie is al enorm blij en trots op haar deelnemersveld met 125 teams, maar zoekt nog steeds een aantal teams. Een aantal categorieën zitten...

Inschrijving editie ’23-24 vanaf 1 september geopend

Inschrijving editie ’23-24 vanaf 1 september geopend

Zet 1 september 2023 maar alvast in je agenda! De Rullens Futsal Cup, in samenwerking met TIC Toernooien keert terug op 30 december 2023 en van 2 t/m 7 januari 2024! Inschrijven voor het leukste zaalvoetbalvoetbaltoernooi van Nederland is vanaf 1 september mogelijk...

Succesvolle editie Rullens Futsal Cup 2023

Succesvolle editie Rullens Futsal Cup 2023

Het mag dan winterstop zijn, maar de echte voetballiefhebbers zitten niet stil. De noppen zijn voor even ingeruild voor rubberen zolen, de kousen zijn wat verder afgezakt, maar het fanatisme is nog altijd even groot. Het is een week lang zaalvoetbalspektakel in Wouw...